Copyright.cz

DENATOP ST - strukturální akrylátový email [ Výrobek nebo zboží k prodeji ]

DENATOP ST - strukturální akrylátový email
DENATOP ST - strukturální akrylátový email -

DENATOP ST
je varianta vodou ředitelných emailů DENATOP, které jsou zahuštěny na vysokou viskozitu a lze s nimi docílit různé struktury povrchu nátěru.

Použití: Vrchní krycí nátěry dřevěných a kovových výrobků, konstrukcí a materiálů v interiérech i exteriérech. Tento email je vhodný pro povrchové úpravy dveří, kuchyňských linek, různých obkladů, betonu, omítek, soklů, výtahových kabin a pro různé úpravy kovů ve strojírenství a kovoprůmyslu.

Vlastnosti: Hustota: 1,15 - 1,25 kg/l Hmotnostní sušina: 40-58 %
pH: 8,5 - 10 Objemová sušina: 30-43 %

Příprava podkladu: Podklady musí být suché, zbavené mechanických i mastných nečistot a zbytků nátěrů nesoudržných s podkladem. Savé podklady se napustí napouštěcí nátěrovou hmotou PRIMER. Kovové konstrukce musí být opatřeny základní antikorozní barvou DENAKOR.

Pracovní postup: Email se nanáší na podklad obvykle strukturovacím polyuretanovým válečkem. Hrubší nebo jemnější struktury je možno docílit podle typu použitého válečku a velikosti pórů na jeho povrchu. Při nanášení je nutno dbát na rovnoměrný nános emailu po celé ploše, což lze docílit několikanásobným pohybem válečku v různých směrech a závěrečným sjednocením v jednom směru. Na tvarově složitější podklady se email nanáší stříkáním při použití vhodného nanášecího zařízení. Email se nanáší v dodávané konzistenci bez ředění. Teplota vzduchu a podkladu při nanášení a schnutí nátěru nesmí poklesnout pod + 10 °C.

Teoretická vydatnost: 3 - 6 m2/kg podle typu struktury, kvality podkladu a typu nanášecího zařízení.

Barevné odstíny: Dle vzorkovnic RAL, EUROTREND, NCS, ČSN nebo v odstínech dle dohody.


Balení a skladování: Plastové nebo plechové obaly o hmotnosti 0,8- 35 kg. Výrobek se skladuje v původních obalech při teplotách +5 až +25 °C, skladovatelnost min. 12 měsíců od data výroby. Email nesmí zmrznout.

Bezpečnost a hygiena: DENATOP ST není škodlivý ve smyslu platných předpisů. Při práci používejte ochranné pomůcky a dodržujte zásady osobní hygieny. Při aplikaci stříkáním chraňte dýchací orgány, v uzavřených prostorách zajistěte větrání pracoviště. Při zasažení očí vypláchněte důkladně velkým množstvím čisté vody a vyhledejte lékařské ošetření.

Likvidace odpadů: Prázdné kovové obaly odevzdejte do sběru, kód odpadu: 150104. Plastové obaly likvidujte jako ostatní odpad, kód odpadu: 150102. Zbytky emailu a znečištěné obaly likvidujte jako nebezpečný odpad, kód odpadu: 080111.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Sokolovská 361/2
743 01 Bílovec
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 412 038
(+420) 556 410 795
fax: (+420) 556 410 263

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.denascolor.cz
AKTUALIZACE: David Mužík (Infomorava.cz) org. 56, 08.06.2004 v 09:00 hodin