Copyright.cz

Tantrické masáže [ Tantra a meditace ]

Tantra s Denisou a Richardem,masage
TANTRA MASÁŽ


Masáž je jedno z nejjedodušších umění, jak uvolnit tělo. Současně je to jedna z nejpřímějších metod, jak navodit hlubokou komunikaci s druhým. Je také prostředkem k vyjádření lásky a soucitu. Jako taková zaujímá důležitou pozici v umění lásky.

Naše společnost by měla obrovský užitek z toho, kdyby si osvojila zvyk, dávat si navzájem uvolňující a terapeutickou masáž. V Asii a Orientu zná snad každý nějaké masážní techniky. Masáž je součástí životního stylu prostých vesničanů, obyvatel velkoměst, kurtizán i jogínů.

Masáž je léčivá a uvolňující. Efektivní masáž může zahrnovat vše od silného hnětení svalů po jednoduché přikládání rukou. Tajemství jejího účinku počívá v záměru, koncentraci a otevřenosti masírující osoby, spolu s důvěrou a odevzdáním masírované osoby. Láskyplný dotek otevírá cestu masírovanému k většímu potěšení. Masáž používáme pro probuzení a osvěžení fyzického i subtilního těla. Současně je důležitou pomocí při řízení sexuální energie. Cílem tantra masáže by neměla být ztráta energie vybytím (ejakulace), ale naopak udržet si tuto energii a vést ji k vnitřním orgánům. Pak tělo dosáhne stavu, který je podobný tranzu. Tantra masáž nenahrazuje sexuální spojení. Protože název "tantra" a "tantra masáž" nejsou chráněné, užívají se tyto výrazy i v bordelech, kde je jediným cílem právě stráta nabuzené energie, ejakulací a ne její rozvedení do těla. Pokud je jediným cílem ejakulace, připravíte se o řadu dalších vzrušujících požitků.

Při tantra masáži je východiskem tantrická nauka. Tantra je posvátný sex, spirituální sex, sexuální spiritualita. Tato erotická masáž je tancem energie a lásky. Z tantrického pohledu jsou masáže něžné doteky, které dáváme nebo přijímáme. Masáž by měla být příjemná pro oba. Meditativní tantra masáže mluví mluví jazykem beze slov, dávají zažít bezčasovost a jsou oslavou něžnosti a smyslného vzrušení. Doteky přesahují samotné tělo, a oslovují také ducha a sexuální spiritualitu.

K lidskému tělu patří také genitální oblast. V jiných masážích zůstává pohlaví nedotčeno. Masáž genitální oblasti ozdravuje naše pohlaví, které bylo dloho zanedbáváno. Díky speciálním masážním technikám se ropouští staré bloky, usazeniny a zatuhliny. Energie může opět proudit. Masáž pohlaví řeší/ léčí obvyklé problémy, které jsou spojené s našimi sexuálními orgány: impotenci, bolestivý pohlavní styk a nízké sexuální libido.



Více k TANTRA MASÁŽI zde >>>





Jak výcvik masáží probíhá:

Seznámíme vás s filozofií a technikou tantrické masáže. Vyzkoušíte si různé typy doteku. V oddělených blocích s Vámi nacvičíme různé masážní postupy. Jednotlivé kroky masáže můžete absolvovat s jedním partnerem (prohlubování intimity ve vztahu) anebo více různými partnery na cvičení (zažijete různé typy doteku a různé reakce na váš dotek) - záleží na vašem rozhodnutí, které můžete kdykoliv v průběhu kurzu změnit.

Záleží nám na tom, aby vám v průběhu kurzu bylo dobře. Abyste cítili, že naše instrukce jsou ukázkou a pozvánkou, jak můžete rozšířit svůj obzor a obohatit svůj život, budete-li se cítit osloveni. Nabízíme vám láskyplné experimentální pole...

Našim přáním je, předat vám klíč k rozšiřování citlivosti a vnímavosti vašeho těla, a díky tomu se otevírat pro větší množství potěšení, vzrušení a energie. Tantra masáž také přispívá k prohlubování intimity - ve vztahu k sobě samému i k partnerovi. Důvěra, která vzniká díky pozornosti a láskyplné péči v tantrické masáži, umožňuje hluboké otevření se a léčení dotekem, blízkostí a vzrušením. Tantra masáž je pozvánkou k bezpodmínečnému (sebe)přijetí a láskyplnému osvobození vlastní energie.


Z čeho vycházíme:

  • tantra masáž podle Andro (Diamond Lotus Institut Berlin)
  • taoistická erotická masáž
  • thajská masáž
  • haptonomie
  • intuitivní práce s energií
  • reiki

KONTAKTNÍ ADRESA:

Mgr. Denisa Palečková
.
130 00 Praha 3
Česko (CZ)
tel: (+420) 603 422 329

UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.TantraWorld.cz
Typ záznamu: Tantra a meditace
AKTUALIZACE: Richard Vojík (TantraWorld) org. 2, 11.04.2005 v 00:53 hodin